Naomi van der Staaij

Ervaringen klanten

Naomi is zeer klantgericht, punctueel, komt afspraken na en heeft een professionele werkhouding.
Digital Survival Company
Opdrachtgever (HR)

Naomi van der Staaij

HR Consultant

Ik bied deskundig advies en ondersteuning bij diverse HR-gerelateerde vraagstukken, zoals talentmanagement, employee engagement, training en ontwikkeling, HR-beleid en arbeidsvoorwaarden en onboarding. Ik ondersteun organisaties tevens met HR advies

Mijn passie voor HR
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De dynamiek. Iedere organisatie heeft zijn eigen cultuur, gewoontes en organisatiebelangen. Dat maakt mijn rol als HR consultant dynamisch en afwisselend. Ik geniet van het opdoen van nieuwe ervaringen en complexe HR- vraagstukken die mij prikkelen om beweging in gang te zetten.

Belangrijkste softskills
Communicatief, kritisch, gemotiveerd, enthousiast, ambitieus, ondernemend en resultaat gericht beschrijven mijn belangrijkste softskills.

Wat maakt mij uniek?
Ik word vaak omgeschreven als een echte pionier. Ik beweeg graag in een omgeving waar niet alles vast staat, of wel een organisatie in beweging. Ik denk in mogelijkheden en in kansen. Daarbij maakt ik gebruikt van mijn optimisme en enthousiasme en dit straal ik ook uit! Als het even onmogelijk lijkt, zie ik dit juist als een mooie uitdaging. Van nature zoek ik de samenwerking op en zoek ik uit hoe we gezamenlijk verder komen. Mijn focus op ambitie en gedrevenheid hebben mensen geïnspireerd om juist die kleine stappen te zetten om verder te komen.

Mijn succesmomenten
De laatste jaren heb ik geleerd om meer stil te staan bij successen. Een van mijn succesmomenten is geweest het overtreffen van projectdoelstellingen. Met mijn motivatie en gedrevenheid heb ik mijn collega’s geïnspireerd om net een klein stapje extra te zetten met als resultaat de doelstellingen van het project te behalen en zelfs te overtreffen. Het meest trots ben ik nog op het behalen van mijn deeltijdopleiding. Ondanks verschillende tegenslagen heb ik mezelf bewezen dat als ik iets echt wil, alles mogelijk is.