Intern team

Intern team

Lars Broeders
Business Unit Manager | +316 293 307 16

Lars is de Business Unit Manager van True Blue en hiermee verantwoordelijk voor het operationele beleid en de dagdagelijkse uitvoering hiervan binnen onze organisatie.

Belangrijkste softskills
Lars is sociaal, iemand die het overzicht houdt en oplossingsgericht is. Lars heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor iedereen in de organisatie.

Kopje koffie met Lars regel je via:
+316 293 307 16 of lars@trueblue.nl

Maikel De Vrindt
Commercieel Manager | +316 278 246 80

Maikel is de Commercieel Manager van True Blue Consultancy. Hij heeft de leiding over alle commerciële activiteiten en houdt toezicht op het verkoopbeleid en uitvoering ervan binnen onze organisatie. Centraal voor Maikel staat het faciliteren van zijn collega’s

Belangrijkste softskills
Maikel is een geboren netwerker en investeert het liefste in relaties op de lange termijn. Hij is communicatief heel sterk en bezit een grote overtuigingskracht en daadkracht.

Monique Oomen
Algemeen Directeur | +316 219 523 72

Monique is de Algemeen Directeur van True Blue Consultancy. Met een achtergrond in de HR en jarenlange ervaring in de Consultancy wereld staat ze nu aan het roer van onze organisatie

Belangrijkste softskills
Monique heeft een goed aangeboren zakelijk instinct, gecombineerd met goede normen en waarden. Ze weet wat ze wil en waar ze voor staat en zal altijd de verbinding zoeken. Ze is enorm trots op True Blue Consultancy!

Saskia van Hoof
Marketing Communicatie Specialist | +316 216 136 90

Saskia is verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van het gehele marketing communicatiebeleid van True Blue Consultancy

Belangrijkste softskills
Saskia is enthousiast, recht door zee en staat voor haar werk. Ze is een creatieve denker die van aanpakken weet.  Ze schudt zo teksten uit haar mouw en is altijd in voor nieuwe projecten.

Eliane Houbraken
Content Marketeer | +316 119 080 65

Eliane is als content marketeer verantwoordelijk voor onze content strategie

Belangrijkste softskills
Eliane is sociaal, heeft een open houding, is enthousiast en positief ingesteld. Dit maakt haar een fijne gesprekspartner die altijd door zal vragen om meer te weten te komen en een goed inlevingsvermogen heeft. Eliane heeft een goed oog voor design.

Alisa Strange
Financieel Administratief Medewerker | +316 153 318 62

Als Financieel Administratief medewerker verzorgt Alisa de inkomende- en uitgaande facturenstroom, het debiteurenbeheer, assisteert bij het beheer van de financiële administratie en ondersteunt bij de urenregistratie.

Belangrijkste softskills
Alisa is accuraat, communicatief sterk en leergierig. Daarnaast is ze enorm behulpzaam en altijd bezig om collega’s te ontzorgen.