Intern team

Intern team

Maikel De Vrindt
Commercieel Manager
+316 278 246 80

Maikel is de Commercieel Manager van True Blue Consultancy. Hij heeft de leiding over alle commerciële activiteiten en houdt toezicht op het verkoopbeleid en uitvoering ervan binnen onze organisatie. Centraal voor Maikel staat het faciliteren van zijn collega’s

Belangrijkste softskills
Maikel is een geboren netwerker en investeert het liefste in relaties op de lange termijn. Hij is communicatief heel sterk en bezit een grote overtuigingskracht en daadkracht.

Floris Koldewee
Interim Business Unit Manager | HR
+316 126 172 58

Floris is de Interim Business Unit Manager voor HR. Op zoek naar een HR professional? Neem dan zeker contact met hem op!

Belangrijkste softskills
Floris is een verbinder, een goede gesprekspartner voor alle betrokken partijen en een echte teamspeler. Hij is open en transparant en gaat altijd voor zijn doelen!

Luuk Brankaert
Business Unit Manager | Engineering
+316 274 307 12

Luuk is verantwoordelijk voor onze Business Unit Engineering. Met een jarenlange ervaring in deze branche is hij de specialist op dit gebied!

Belangrijkste Softskills
Luuk is ambitieus, recht door zee, een netwerker en een go getter

Freek van Turnhout
Accountmanager | Engineering
+316 213 411 56

Freek is als accountmanager Engineering zowel betrokken aan de kant van onze klanten als professionals en verantwoordelijk voor het maken van de beste matches.

Belangrijkste Softskills
Freek is een go-getter met een open houding en natuurlijke nieuwsgierigheid. Met zijn positieve energie gaat hij recht op zijn doel af en kan prettig schakelen met iedereen.

Rick Saes
Talent Sourcer | Engineering
+316 213 683 14

Als Talent Sourcer voor Business Unit Engineering is Rick verantwoordelijk maken voor het maken van de beste match tussen onze opdrachtgevers en onze professionals

Belangrijkste softskills
Rick is gefocust, gemotiveerd en leergierig. Rick weet wat hij wil en gaat recht voor zijn doel! Hij is eerlijk en direct en heel open in zijn communicatie.

Monique Oomen
Algemeen Directeur
+316 219 523 72

Monique is de Algemeen Directeur van True Blue Consultancy. Met een achtergrond in de HR en jarenlange ervaring in de Consultancy wereld staat ze nu aan het roer van onze organisatie

Belangrijkste softskills
Monique heeft een goed aangeboren zakelijk instinct, gecombineerd met goede normen en waarden. Ze weet wat ze wil en waar ze voor staat en zal altijd de verbinding zoeken. Ze is enorm trots op True Blue Consultancy!

Saskia van Hoof
Marketing Communicatie Specialist
+316 216 136 90

Saskia is verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van het gehele marketing communicatiebeleid van True Blue Consultancy

Belangrijkste softskills
Saskia is enthousiast, recht door zee en staat voor haar werk. Ze is een creatieve denker die van aanpakken weet.  Ze schudt zo teksten uit haar mouw en is altijd in voor nieuwe projecten.

Eliane Houbraken
Content Marketeer
+316 119 080 65

Eliane is als content marketeer verantwoordelijk voor onze content strategie

Belangrijkste softskills
Eliane is sociaal, heeft een open houding, is enthousiast en positief ingesteld. Dit maakt haar een fijne gesprekspartner die altijd door zal vragen om meer te weten te komen en een goed inlevingsvermogen heeft. Eliane heeft een goed oog voor design.

Alisa Strange
Financieel Administratief Medewerker
+316 153 318 62

Als Financieel Administratief medewerker verzorgt Alisa de inkomende- en uitgaande facturenstroom, het debiteurenbeheer, assisteert bij het beheer van de financiële administratie en ondersteunt bij de urenregistratie.

Belangrijkste softskills
Alisa is accuraat, communicatief sterk en leergierig. Daarnaast is ze enorm behulpzaam en altijd bezig om collega’s te ontzorgen.

Margot Lannoye
Officemanager | Sales Support
+316 219 575 29

Margot is verantwoordelijk voor het officemanagement, contracteheer en eerste aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken.

Softskills:
Margot is gestructureerd & georganiseerd. In combinatie met haar analytische vermogen maakt dit haar werk zo sterk. Geef haar een opdracht en ze zoekt het tot op de bodem voor je uit.  Margot vindt het fijn om collega’s en de organisatie te ontzorgen en hanteert een strakke planning.