Sophie Goldenbeld

Sophie Goldenbeld

HR Consultant | HR Officer

Ik verzorg advies en ondersteuning bij diverse HR-gerelateerde vraagstukken, zoals werving en selectie, talentmanagement, employee engagement, training en ontwikkeling, HR-beleid en arbeidsvoorwaarden en onboarding. Naast HR Consultant ben ik ook voor True Blue intern werkzaam als HR Officer

Mijn passie voor HR
Mijn passie voor HR is ontstaan tijdens mijn opleiding Human Resource Management. Door mijn oprechte interesse en nieuwsgierigheid in andere mensen ontdekte ik dat ik passie heb voor het vak. Door goed te luisteren naar de medewerkers kun je zowel de medewerkers en de organisatie laten groeien. Hierin kun je als HR op diverse vlakken een mooie bijdrage aan leveren, zoals het creëren goede onboarding, een duidelijk ontwikkelpad en een goede balans tussen werk-privé. Dat zijn dingen waar ik enorm veel energie van krijg.

Belangrijkste Softskills
Ik ben bevlogen, inlevend en heb een goed aanpassingsvermogen waardoor ik naadloos in uiteenlopende teams bij klanten past. Ik zal me altijd blijven ontwikkelen om maximaal te kunnen presteren.

Wat maakt mij uniek?
Door mijn spontaniteit en laagdrempeligheid beweeg ik me gemakkelijk door de verschillende lagen van de organisatie heen. Daardoor bouw ik binnen de organisatie snel relaties op en weten mensen me te vinden. Daarnaast helpt dat mij om me de bedrijfscultuur snel eigen te kunnen maken en uit te dragen in mijn werkzaamheden richting collega’s. In voorgaande projecten werd dit door klanten omschreven als een van mijn krachtigste punten.

Mijn succesmomenten
Binnen diverse projecten heb ik een mooie bijdrage kunnen leveren aan o.a. moeilijk in te vullen vacatures. Het is gaaf om daarin de juiste match bij de rol en organisatie te maken, waardoor je zowel de klant als nieuwe medewerker gelukkig maakt en bijdraagt aan het maken van de volgende stap. Het voelt als een extra succes als je een paar maanden later de nieuwe medewerker ziet floreren in zijn of haar rol.