HR Business Partner

  • 40 uur
  • Eindhoven
  • Intern
  • 06-07-2023
  • On-Site

Over ons

True Blue consultancy levert uitgebreide en hoogwaardige HR-diensten aan diverse aansprekende organisaties. We streven ernaar om een strategische partner te zijn voor onze klanten, waarbij we nauw samenwerken om HR-initiatieven te ontwikkelen en implementeren die bijdragen aan hun organisatiedoelen. Als HR Business Partner speel je een cruciale rol in het creëren van een sterke verbinding tussen HR en het bedrijf.

Functieomschrijving

Jij als HR Business Partner werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen de organisatie om een goed beeld te krijgen van hun behoeften en doelstellingen. Je fungeert als een vertrouwde adviseur en partner voor het management en biedt strategisch HR-advies op gebieden zoals organisatieontwikkeling, talentmanagement, prestatiebeheer, verandermanagement en arbeidsverhoudingen.

Je vertaalt de bedrijfsdoelen naar HR-initiatieven en ontwikkelt en implementeert HR-programma’s en -beleid om de organisatie te ondersteunen. Je adviseert bijvoorbeeld bij het opstellen van functieprofielen, het ontwerpen van competentiemodellen, het faciliteren van talentontwikkelingsplannen en het implementeren van belonings- en arbeidsvoorwaardenprogramma’s. Als HR Business Partner fungeer je ook als de verbindende factor tussen de medewerkers en het HR-team. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van HR-ondersteuning, het afhandelen van personeelsvraagstukken, het faciliteren van trainingen en het bevorderen van een positieve werkcultuur en werknemersbetrokkenheid.

Wij vragen

Bachelor- of masterdiploma in HRM, bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied.

Aantoonbare ervaring als HR Business Partner of in een vergelijkbare rol.

Diepgaande kennis van HR-processen, -beleid en -praktijken.

Uitstekende communicatie- en adviesvaardigheden, met het vermogen om te schakelen tussen strategisch en operationeel niveau.

Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om HR-gegevens te interpreteren en te gebruiken om fact-based beslissingen te nemen.

Ervaring met organisatieontwikkeling, talentmanagement en verandermanagement.

Een proactieve en resultaatgerichte mindset, met het vermogen om zelfstandig te werken.

Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen met diverse stakeholders.

Wij bieden

Uitdagende rol als HR Business Partner binnen een dynamische organisatie.

Mogelijkheid om strategisch HR-advies te geven en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie.

Inspirerende werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling.

Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vragen? Bereik ons via:

Bezoek ook onze socials:
Adres:
High Tech Campus 84
5656 AG Eindhoven

Solliciteren?

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toestemming*